Υπηρεσίες AlphaServer

Στη AlphaServer θα γνωρίσετε την εξιδανικευμένη εμπειρία φιλοξενίας για τις ιστοσελίδες σας και τις εφαρμογές σας.

Cloud Υποδομή

Παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο σε ποιότητα φιλοξενίας και υποστήριξης σε υπέρ σύγχρονους Cloud Servers στην Ελλάδα

LiteSpeed

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων έρχονται με το LiteSpeed. Το LiteSpeed είναι έως και 9 φορές ταχύτερο από το Apache και γρήγορα γίνεται η βασική βιομηχανική εγκατάσταση των web servers.

Fast Network

Εξασφαλίζουμε για εσάς τη μέγιστη ταχύτητα απόκρισης των εφαρμογών σας και καταγράφουμε μέχρι και 5 φορές ταχύτερη φόρτωση των σελίδων από άλλα περιβάλλοντα φιλοξενίας.

Visual Composer

Αξιοποίησε το Ultra Fast GR-IX δίκτυο των ελληνικών servers της Alpha.Server, για την πιο γρήγορη εμπειρία φιλοξενίας με έως x5 φορές ταχύτερους δικτυακούς χρόνους απόκρισης.

SSD HardDisk

Χάρη στο SSD Hosting που υποστηρίζουν οι servers της Alpha.Server, επιτυγχάνεις έως x100 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης.

Support

Η ομάδα υποστήριξης της AlphaServer είναι πάντα δίπλα σου, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία στις υπηρεσίες φιλοξενίας, συνδυάζοντας τη φιλική εξυπηρέτηση με την υψηλή τεχνογνωσία.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων & eShop

Επιλέγοντας την κατάλληλη υπηρεσία με της κατάλληλες τεχνολογίες μπορείτε εύκολα να προβάλετε την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο

cPanel και Plesk

Παρέχουμε τα γνωστότερα panel παγκοσμίως. Πανεύκολη διαχείριση του πακέτου φιλοξενίας σου, εύκολη διαχείριση email, πλήρη στατιστικά για το site σου.

99,99% network uptime

Εναλλακτικοί ελληνικοί πάροχοι δικτύου ώστε να εξασφαλιστεί το μέγιστο δυνατό uptime. 100% hardware uptime. Επώνυμοι servers τελευταίας γενιάς, cloud υποδομή σε ιδιωτικό υπερσύγχρονο datacenter.

Updates

Η Alpha Server φροντίζει για το συνεχές update του στόλου της. Λειτουργικό, εφαρμογές, antispam protection για τα email σας, firewalls, αξιοποιούνται προκειμένου να είστε 100% σίγουροι για την ακεραιότητα του hosting account σας.

Ασφαλής Cloud Server

Ασφαλείς Λύσεις

Όλα τα πακέτα υπηρεσιών Cloud που παρέχονται από τη AlphaServer προσφέρονται ως ασφαλείς λύσεις, οι οποίες μπορούν να διατηρήσουν τα δεδομένα σας ασφαλή και διαθέσιμα όλη την ώρα.

Scalability to fit your needs

Η AlphaServer έχει δημιουργήσει στρατηγική συνεργασία με μια πιστοποιημένη εταιρεία ειδικευμένη στην Ασφάλεια Πληροφορικής, με μια μεγάλη πελατεία που δραστηριοποιείται στις πιο απαιτητικές βιομηχανίες.

Μεγάλη Υποδομή

Η υποδομή, το δίκτυο και οι υπηρεσίες παρακολουθούνται σε 24ωρη βάση από το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο θα μπορούσε να αντιδράσει άμεσα και να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή απειλή.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δεν υπάρχει χρέωση για την υπηρεσία Cloud. Πληρώνετε μόνο ένα τρίμηνο τέλος που καταβάλλεται μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, του λογαριασμού PayPal ή των τραπεζικών καταθέσεων.

Alpha Server Company © 1996 - All rights reserved
Top
error: Τα πολλαπλά κλικ και το δεξί είναι απενεργοποιημένα για λόγους ασφαλείας