Επισκόπηση Εταιρίας

Επισκόπηση Εταιρίας AlphaServer 1996-2021

Η Alpha Server δημιουργήθηκε το 1996 από μια ομάδα ανθρώπων με εξειδίκευση στις υπηρεσίες διαδικτύου και πολυετή πείρα στη φιλοξενία ιστοσελίδων και διαχείριση web servers.

H AlphaServer, μέσω της ιδιόκτητης cloud υποδομής της, παρέχει μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις της Ελληνικής αγοράς σε άκρως ανταγωνιστική τιμή.

Οι servers βρίσκονται στο datacenter Θεσσαλονίκης, όπου μέσω GR-IX ή private peering επιτυγχάνεται χαμηλό latency (έως 1ms) και μέγιστη ταχύτητα με σχεδόν όλους τους Ελληνικούς παρόχους!

25 Χρόνια
Εμπειρία
99 %
Uptime
5 DataCenter
Συνεργαζόμενα
5467
Πελάτες ευχαριστημένοι

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Βασικοί λόγοι για να είμαστε η επιλογή σας

Χρήση RAID 10 για μέγιστη απόδοση

ALPHASERVER

Διαφορετικά επίπεδα storage (SATA, SAS) ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει Σύνδεση των storage με οπτικές ίνες. Χρήση RAID 10 για μέγιστη απόδοση σε ταχύτητα (και όχι RAID 5 ή 6, όπως βλέπετε σε ανταγωνιστές)

Cloud Server & διπλά storage

ALPHASERVER

Αποθήκευση του Cloud Server σε διπλά storage με network RAID, για συνέχιση της υπηρεσιας σε περίπτωση προβλήματος σε storage χωρίς να καταλάβετε το παραμικρό (business continuity). Τα δεδομένα σας γράφονται ταυτόχρονα σε 2 storage και όχι απλά σε 1.

cPanel & Plesk- Multi-Language Control Panel

ALPHASERVER

Προσφέρουμε έναν πολύγλωσσο, φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου που ονομάζεται cPanel. Οι γλώσσες που υποστηρίζονται είναι Ελληνικά, Αγγλικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά, Ολλανδικά, Νορβηγικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Ουκρανικά και Βουλγαρικά..

Preinstalled Scripts

ALPHASERVER

Τα προεγκατεστημένα σενάρια καθιστούν τη ζωή πολύ πιο εύκολη, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε δημοφιλής εφαρμογή / λογισμικό χωρίς καμία φιλοξενία ιστοσελίδων. Είτε θέλετε να ξεκινήσετε έναν ισότοπο, ένα blog, ένα φόρουμ ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ, το σενάριο έχει το σωστό λογισμικό για τις ανάγκες σας. Από το WordPress στο Zen Cart, το έχουμε όλα!!

Alpha Server

H πιο Εxtreme & Αξιοπιστη εμπειρια Web Hosting

Ασφάλεια

Η Alpha Server φροντίζει για το συνεχές update του στόλου της. Λειτουργικό, εφαρμογές, antispam protection για τα email σας, firewalls, αξιοποιούνται προκειμένου να είστε 100% σίγουροι για την ακεραιότητα του hosting account σας.

24/7 Support

Η ομάδα υποστήριξης της AlphaServer είναι πάντα δίπλα σου, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία στις υπηρεσίες φιλοξενίας, συνδυάζοντας τη φιλική εξυπηρέτηση με την υψηλή τεχνογνωσία.

Our datacenter

Αξιοποίησε το Ultra Fast GR-IX δίκτυο των ελληνικών servers της Alpha.Server, για την πιο γρήγορη εμπειρία φιλοξενίας με έως x5 φορές ταχύτερους δικτυακούς χρόνους απόκρισης.

Alpha Server Company © 1996 - All rights reserved
Top
error: Τα πολλαπλά κλικ και το δεξί είναι απενεργοποιημένα για λόγους ασφαλείας