(πατήστε στην εικόνα)

togglebar-map

Λειτουργικό Android

Με τις καλύτερες τιμές στην ελληνική αγορά η Alpha Server προσφέρειΤο λειτουργικό Android είναι το δημοφιλέστερο για κινητά smartphones τα τελευταία 2 χρόνια, αφού πάνω από το 51% των χρηστών κινητών τηλεφώνων το προτιμούν.

Η κατασκευάστρια εταιρία είναι η Google και το Applications Market το Google Play.

Τον Αύγουστο του 2011, οι διαθέσιμες εφαρμογές για Αndroid ξεπέρασαν σε αριθμό αυτές του αντίστοιχου market της Apple, εδραιώνοντας το λειτουργικό ως ένα από τα κορυφαία.

Το λειτουργικό Android χρησιμοποιείται από έναν μεγάλο αριθμό συσκευών σε εκδόσεις 1,2,3 και τη νεότερη, 4+. Φυσικά, οι εκδόσεις που είναι μικρότερες από 2.1 δεν έχουν καμία σχέση με τις υπόλοιπες και αποτελούν έναν πολύ μικρό αριθμό στην αγορά.

Μερικές κατασκευαστικές συσκευών που χρησιμοποιούν το λογισμικό είναι:

Acer, Alcatel, Amazon, Archos, Asus, Dell, HTC, Huawei, LG, Motorola, Panasonic, Samsung, Sony, Sony Ericsson, Toshiba, ViewSonic, ZTE, elephone, και πολλές ακόμα όχι τόσο γνωστές.

Οι τιμές των συσκευών αυτών ξεκινούν από 80€ και μπορούν να φτάσουν ακόμα και πάνω από 800€.

Η μεγάλη αυτή ψαλίδα στην κατασκευαστική ποιότητα του hardware των κινητών είναι που καθιστά τις εφαρμογές android δύσκολες στην κατασκευή τους.

Έτσι, υπάρχουν 4 βασικές αναλύσεις οθονών και ένας μεγάλος αριθμός επεξεργαστών που θα πρέπει να υποστηρίζει κάθε εφαρμογή.

Κατασκευή Android εφαρμογών Radio & tv
AndroidSamsungSonyAlcatelLGHTCZTE+όλες τις εταιρίεςτο μήνα
application Android Δυναμική εφαρμογή Πρωτότυπη εμφάνιση Δοκιμασμένη εφαρμογή 5 διαφορετικές εμφανίσεις Εξοικονόμηση χρήσης του internet Ενσωμάτωση με τα social media Άριστη λειτουργικότητα €100.00
Έτος
ΠΛΗΡΩΜΗ
application Android Δυναμική εφαρμογή Πρωτότυπη εμφάνιση Δοκιμασμένη εφαρμογή 5 διαφορετικές εμφανίσεις Εξοικονόμηση χρήσης του internet Ενσωμάτωση με τα social media Άριστη λειτουργικότητα €500.00
Για πάντα
ΠΛΗΡΩΜΗ

© 2014 Alaska Hosting. All rights reserved.