Βελτιωμένο σχέδιο αποκατάστασης καταστροφών

Τα δεδομένα σας είναι πολύτιμα για την επιχείρησή σας και τηρούμε και την κατανοούμε. Έτσι, μεταφέροντας την επιχείρησή σας στο Cloud, κάνετε έναν ιστότοπο αποκατάστασης καταστροφών (DR) με έναν πολύ εύκολο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Η SNCloud λειτουργεί με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και αξιοπιστία που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού χρήστη. Η ιδιαίτερα διαθέσιμη διαμόρφωση (HA) μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Υψηλής ποιότητας Διαδίκτυο

Η AlphaServer είναι πιστοποιημένος πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου . Το Κέντρο Δεδομένων μας στη Θεσσαλονίκη Βόρεια Ελλάδα, αποτελεί το κύριο σημείο εισόδου των οπτικών δικτύων οπτικών ινών συνδέεται με περισσότερα από 5 διαφορετικά δίκτυα οπτικών ινών με εναλλακτικές διαδρομές που προσφέρουν ευρωστία έναντι αποτυχίας σύνδεσης.

DEDICATED GR 1

 Cores
8GB  RAM
256GB  SSD Disk
Unmetered  Traffic
Δίκτυο: 100/100
Χώρα: Ελλάδα
Gr-Ix Θεσσαλονίκη & Αθήνα

€65,00 /Μηνιαία

Το Θέλω

DEDICATED GR 3

Ελλάδα
Cores 6/12 thread
32GB  RAM
512GB  Mv2 Disk
Unmetered  Traffic
Linux / Windows
Δίκτυο: 500/500
Χώρα: Ελλάδα
Gr-Ix Θεσσαλονίκη & Αθήνα

€195,00 /Μηναία

Το Θέλω

Dedicated Gr 2

 Cores
16GB  RAM
256GB  SSD Disk
Unmetered  Traffic
Δίκτυο: 200/200
Χώρα: Ελλάδα
Gr-Ix Θεσσαλονίκη & Αθήνα

€115,00 /Μηνιαία

Το Θέλω

DEDICATED GR 4

Ελλάδα
Cores 8/16 thread
32GB  RAM
512GB  Mv2 Disk
Unmetered  Traffic
Linux / Windows
Δίκτυο: 1000/1000
Χώρα: Ελλάδα
Gr-Ix Θεσσαλονίκη & Αθήνα

€250,00 /Μηνιαία

Το Θέλω

Ασφαλής Dedicated Server

Ασφαλείς Λύσεις

Όλα τα πακέτα υπηρεσιών Cloud που παρέχονται από τη AlphaServer προσφέρονται ως ασφαλείς λύσεις, οι οποίες μπορούν να διατηρήσουν τα δεδομένα σας ασφαλή και διαθέσιμα όλη την ώρα.

Η ασφάλεια είναι το παν για εμάς

Η AlphaServer έχει δημιουργήσει στρατηγική συνεργασία με μια πιστοποιημένη εταιρεία ειδικευμένη στην Ασφάλεια Πληροφορικής, με μια μεγάλη πελατεία που δραστηριοποιείται στις πιο απαιτητικές βιομηχανίες.

Μεγάλη Υποδομή

Η υποδομή, το δίκτυο και οι υπηρεσίες παρακολουθούνται σε 24ωρη βάση από το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο θα μπορούσε να αντιδράσει άμεσα και να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή απειλή.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δεν υπάρχει χρέωση για την υπηρεσία Cloud. Πληρώνετε μόνο ένα τρίμηνο τέλος που καταβάλλεται μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, του λογαριασμού PayPal ή των τραπεζικών καταθέσεων.

Επιλέξτε το κατάλληλο λειτουργικό

Επαγγελματικοί Cloud Servers σε ιδιόκτητους Dell PowerEdge Servers, με SSD σκληρούς δίσκους και GR-IX δίκτυο. Δώστε άλλη πνοή στην υποδομή της επιχείρησης σας.

Alpha Server Company © 1996 - All rights reserved
Top
error: Τα πολλαπλά κλικ και το δεξί είναι απενεργοποιημένα για λόγους ασφαλείας