Βελτιωμένο σχέδιο αποκατάστασης καταστροφών

Τα δεδομένα σας είναι πολύτιμα για την επιχείρησή σας και τηρούμε και την κατανοούμε. Έτσι, μεταφέροντας την επιχείρησή σας στο Cloud, κάνετε έναν ιστότοπο αποκατάστασης καταστροφών (DR) με έναν πολύ εύκολο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Η SNCloud λειτουργεί με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και αξιοπιστία που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού χρήστη. Η ιδιαίτερα διαθέσιμη διαμόρφωση (HA) μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Υψηλής ποιότητας Διαδίκτυο

Η AlphaServer είναι πιστοποιημένος πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (ISP). Το Κέντρο Δεδομένων μας στη Θεσσαλονίκη Βόρεια Ελλάδα, αποτελεί το κύριο σημείο εισόδου των οπτικών δικτύων οπτικών ινών συνδέεται με περισσότερα από 5 διαφορετικά δίκτυα οπτικών ινών με εναλλακτικές διαδρομές που προσφέρουν ευρωστία έναντι αποτυχίας σύνδεσης.

Ασφαλής Cloud Server

Ασφαλείς Λύσεις

Όλα τα πακέτα υπηρεσιών Cloud που παρέχονται από τη AlphaServer προσφέρονται ως ασφαλείς λύσεις, οι οποίες μπορούν να διατηρήσουν τα δεδομένα σας ασφαλή και διαθέσιμα όλη την ώρα.

Η ασφάλεια είναι το παν για εμάς

Η AlphaServer έχει δημιουργήσει στρατηγική συνεργασία με μια πιστοποιημένη εταιρεία ειδικευμένη στην Ασφάλεια Πληροφορικής, με μια μεγάλη πελατεία που δραστηριοποιείται στις πιο απαιτητικές βιομηχανίες.

Μεγάλη Υποδομή

Η υποδομή, το δίκτυο και οι υπηρεσίες παρακολουθούνται σε 24ωρη βάση από το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο θα μπορούσε να αντιδράσει άμεσα και να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή απειλή.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Δεν υπάρχει χρέωση για την υπηρεσία Cloud. Πληρώνετε μόνο ένα τρίμηνο τέλος που καταβάλλεται μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, του λογαριασμού PayPal ή των τραπεζικών καταθέσεων.

Cloud Server Plan 1

VCPUS 1 CORE
2 GB DDR4 RAM
20GB NVMe SSD Hard drive
1 GBit/s port Connection
1 GBit/s Guaranteed bandwidth
20TB * Traffic

€8,00 /Μηνιαίο

Το Θέλω

Cloud Server Plan 3

VCPUS 3 CORE
4 GB DDR4 RAM
80GB NVMe SSD Hard drive
1 GBit/s port Connection
1 GBit/s Guaranteed bandwidth
20TB * Traffic

€15.00 /Μηνιαίο

Το Θέλω

Cloud Server Plan 2

VCPUS 2 CORE
4 GB DDR4 RAM
40GB NVMe SSD Hard drive
1 GBit/s port Connection
1 GBit/s Guaranteed bandwidth
20TB * Traffic

€10.00 /Μηνιαίο

Το Θέλω

Cloud Server Plan 4

VCPUS 4 CORE
8 GB DDR4 RAM
160GB NVMe SSD Hard drive
1 GBit/s port Connection
1 GBit/s Guaranteed bandwidth
20TB * Traffic

€26.00 /Μηνιαίο

Το Θέλω

Επιλέξτε το κατάλληλο λειτουργικό

Επαγγελματικοί Cloud Servers σε ιδιόκτητους Dell PowerEdge Servers, με SSD σκληρούς δίσκους και GR-IX δίκτυο. Δώστε άλλη πνοή στην υποδομή της επιχείρησης σας.

Alpha Server Company © 1996 - All rights reserved
Top
error: Τα πολλαπλά κλικ και το δεξί είναι απενεργοποιημένα για λόγους ασφαλείας