Η Ελληνική εταιρεία Alpha.Server προσφέρει web hosting σε Ελληνικό σέρβερ, με Ελληνική IP και UPLINK με το GR-IX – με όλους τους Ελληνικούς πάροχους και διασύνδεση με το εξωτερικό!

Η Ελληνική εταιρεία Alpha.Server προσφέρει web hosting σε Ελληνικό σέρβερ, με Ελληνική IP και UPLINK με το GR-IX – με όλους τους Ελληνικούς πάροχους και διασύνδεση με το εξωτερικό!Την νέα εβδομάδα θα ... Διάβασε περισσότερο »

3rd Feb 2018
5 παγίδες στο web hosting  ΆΡΘΡΑ WEB HOSTING,ΟΔΗΓΟΊ

Όταν κάνετε μια αναζήτηση για πακέτα web hosting , τότε σίγουρα αρκετές φορές έχετε υπέρ ενθουσιαστεί με αυτά που προσφέρουν οι εταιρείες hosting. Όμως πόσα από αυτά ισχύουν; Τι πρέπει να προσέξετε ... Διάβασε περισσότερο »

3rd Feb 2018
Τι είναι σημαντικό σε έναν παροχέα hosting (hosting provider - hosting company);

Τι είναι σημαντικό σε έναν παροχέα hosting (hosting provider – hosting company); Η φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδας σου σε έναν server στο διαδίκτυο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι από το οποίο εξαρτάται σε μεγάλο ... Διάβασε περισσότερο »

3rd Feb 2018
Το CDN της Alpha.Server

Το δίκτυο CDN (Content Delivery Network) Αν έχεις μια διεθνή ιστοσελίδα ή αν έχεις επισκέπτες από όλη την υφήλιο, τότε μπορείς να επωφεληθείς από την τεχνολογία του δικτύου CDN. Πρόκειται για μια ολοένα και ... Διάβασε περισσότερο »

3rd Feb 2018
2 vCores 2GB RAM 40GB SSD Disk 100GB HDD Disk Linux Χώρα: Ελλάδα Power Network port 1000/1000 full DDoS protection €30.00 Τελική με ΦΠΑ..

2 vCores
2GB RAM
40GB SSD Disk
100GB HDD Disk
Linux
Χώρα: Ελλάδα
Power Network port 1000/1000
full DDoS protection
€30.00 Τελική με ΦΠΑ..
http://alphaserver.gr/Dedicated_Server_Greece.html
 

3rd Feb 2018